Airconditionservice på alle bilmærker

Vi har stor indsigt i vedligeholdelse af komfortanlæg

​Er det blevet tid til airconditionservice på din bil? Så lad os gennemgå din aircondition eller dit klimaanlæg. Hos AutoTekniCom har vi stor indsigt i at vedligeholde og reparere komfortanlæg på alle bilmærker.

Vi har autoværksteder i både Holbæk og Nørre Asmindrup ved Odsherred, hvor der står dygtige mekanikere klar til at ordne din bil og dit komfortanlæg. Vi sikrer altid en høj kvalitet udover det sædvanlige samt en personlige dialog med mekanikeren.

Vi servicerer både klima- og airconditionanlæg

​Vores udstyr er det nyeste og bedste, og vi er nørder inden for vores fag. Vi er kort sagt højt specialiseret i moderne bilteknologi, og vi holder os naturligvis løbende opdateret.

Vi tilbyder alle former for airconditionservice på biler. Det gælder både service af aircondition og service af klimaanlæg i bil. Et klimaanlæg er blot en avanceret aircondition, der selv kan opretholde en konstant temperatur i kabinen.

Et komfortanlæg bør tilses mindst hvert andet år, men i visse tilfælde bør det ske oftere. Dels taber klima- eller airconditionanlægget løbende kølemiddel, hvilket påvirker køleevnen. Dels taber det sporemiddel og klimakompressorolie. Derudover skal pollenfilter, kondensor og pakninger tilses og måske udskiftes.

Vi er Hella Service Partner, og det er et kvalitetsstempel, som sikrer dig korrekt service og reparation efter bilfabrikantens forskrifter. Det betyder, at du beholder din eventuelle fabriksgaranti. Samtidig har vi 3 års garanti på vores reservedele.

Bestil tid til airconditionservice på din bil

​Kontakt os gerne for at høre mere om vores priser på airconditionservice og for at få en snak med en mekaniker. Samtidig kan vi finde en tid, som passer dig. Vi laver altid et uforpligtende tilbud med en god og billig pris på større reparationer.

Kontakt os

AUTOTEKNICOM

AutoTekniCom har stort fokus på at levere et ordentligt stykke arbejde til aftalt tid og pris. For os er dialog vigtig. Vi bestræber os derfor på altid at have en løbende og professionel dialog med vores kunder. Kontakt os gerne på telefon 20 46 50 61 og lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt oplysninger​

Værkstedet i Nørre Asmindrup

Skaverupvej 4, 4572 Nørre Asmindrup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 46 50 61

E-mail: info@autotekni.com

Åbningstider:

Mandag – Torsdag kl: 07.30 – 16.00
Fredag kl: 07.30 – 13.00
Lørdag – Søndag: Lukket

Værkstedet i Holbæk

Spånnebæk 19a, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 46 50 61

E-mail: info@autotekni.com

Åbningstider:
Mandag – Torsdag kl: 08.00 – 16.00
Fredag kl: 08.00 – 15.30
Lørdag – Søndag: Lukket