Serviceeftersyn og biltjek på alle bilmærker​

Vi har stor ekspertise og erfaring med bilservice

​Er det ved at være tid til et serviceeftersyn, eller ønsker du bare et biltjek? Så er vi det rette værksted til din bil. Hos AutoTekniCom har vi stor ekspertise og erfaring med bilservice og bilreparation på alle mærker og modeller, herunder el- og hybridbiler.

Vi har værksteder i både Holbæk og Nørre Asmindrup ved Odsherred. Her kan du forvente et ordentligt arbejde til den aftalte pris og til den aftalte tid. Derudover kan du forvente en løbende dialog med din mekaniker.

Vi udfører service efter bilfabrikantens forskrifter

​Vi er højt specialiseret i moderne bilteknologi, og vi holder os løbende os opdateret inden for bilverdenen. Samtidig råder vores værksteder over moderne udstyr. Vi kan både servicere, diagnosticere og reparere fejl og skader på alle typer biler.

Vi er Hella Service Partner og er dermed en del af en landsdækkende kæde af autoriserede automekanikere. Det er et kvalitetsstempel, som sikrer dig, at vi kan servicere og reparere din bil efter bilfabrikantens forskrifter. Du beholder med andre ord din eventuelle fabriksgaranti, når du får udført serviceeftersyn og biltjek på vores værksted. Samtidig har vi 3 års garanti på reservedele.

Vi garanterer viden, hjerte og godt håndværk ved enhver service på bil. Det betyder, at vi ikke holder noget skjult og altid sigter efter at give den absolut bedste service til den bedst mulige pris. Samtidig tager vi os god tid, så vi ikke overser nogen detaljer.

Kontakt os for at få en tid til serviceeftersyn og biltjek

​Du er meget velkommen til at kontakte et af vores værksteder for at få en snak eller for at bestille tid til serviceeftersyn eller biltjek. Samtidig kan vi fortælle mere om vores priser. Vi laver gerne et overslag eller et uforpligtende tilbud med en god og billig pris på større opgaver.

Kontakt os

AUTOTEKNICOM

AutoTekniCom har stort fokus på at levere et ordentligt stykke arbejde til aftalt tid og pris. For os er dialog vigtig. Vi bestræber os derfor på altid at have en løbende og professionel dialog med vores kunder. Kontakt os gerne på telefon 20 46 50 61 og lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt oplysninger​

Værkstedet i Nørre Asmindrup

Skaverupvej 4, 4572 Nørre Asmindrup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 46 50 61

E-mail: info@autotekni.com

Åbningstider:

Mandag – Torsdag kl: 07.30 – 16.00
Fredag kl: 07.30 – 13.00
Lørdag – Søndag: Lukket

Værkstedet i Holbæk

Spånnebæk 19a, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 46 50 61

E-mail: info@autotekni.com

Åbningstider:
Mandag – Torsdag kl: 08.00 – 16.00
Fredag kl: 08.00 – 15.30
Lørdag – Søndag: Lukket