Vi kommer med SOS Autohjælp

Du skal ikke stå alene - ring til os for vejhjælp

Er bilen brudt sammen? Der er ikke noget værre end at stå alene et sted og ikke ane, hvad der er sket med din bil. Vi kommer og hjælper dig med autohjælp så hurtigt som muligt, så du kan få hjælp til at få ordnet bilen, og du kan komme videre med dagens gøremål.

Vi holder til i Holbæk og Nørre Asmindrup, men vi kommer også gerne ud i området ved Odsherred. SOS Autohjælp er afgørende, når bilen bryder sammen, eller der sker uforudsigelige ting. Vi kommer hurtigt og hjælper dig, og vi tager en snak om, hvad der er sket, ser på bilen og taler også gerne din oplevelse gennem sammen med dig.

Få gode priser på autohjælp hos AutoTekniCom

Vi sørger for vejhjælp, men også for en god og billig pris, så du ikke skal tømme pungen, når vi kommer. Det er vigtigt, at hjælpen er hurtigt ude, men også at du kan være med rent prismæssigt. Vi sætter kvalitet og god service højt, når det handler om autohjælp.

Vi er Hella Service Partner, og det er vigtigt for os, at du får præcis den hjælp, du har brug for.

AUTOTEKNICOM

AutoTekniCom har stort fokus på at levere et ordentligt stykke arbejde til aftalt tid og pris. For os er dialog vigtig. Vi bestræber os derfor på altid at have en løbende og professionel dialog med vores kunder. Kontakt os gerne på telefon 20 46 50 61 og lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt oplysninger​

Værkstedet i Nørre Asmindrup

Skaverupvej 4, 4572 Nørre Asmindrup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 46 50 61

E-mail: info@autotekni.com

Åbningstider:

Mandag – Torsdag kl: 07.30 – 16.00
Fredag kl: 07.30 – 13.00
Lørdag – Søndag: Lukket

Værkstedet i Holbæk

Spånnebæk 19a, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 46 50 61

E-mail: info@autotekni.com

Åbningstider:
Mandag – Torsdag kl: 08.00 – 16.00
Fredag kl: 08.00 – 15.30
Lørdag – Søndag: Lukket