Lokalt synstjek af din bil

Klargøring af bil til syn

Leder du efter en dygtig mekaniker i Holbæk, Nørre Asmindrup eller Odsherred til klargøring til syn? Så er AutoTekniCom et sikkert valg for dig! Vi er også Hella Service Partner, som er et kvalitetsstempel for dig som kunde.

Vi er din lokale mekaniker. Når din bil skal til syn, er det vigtigt, at den er klargjort inden. Vi hjælper dig med synsklargøring. Det er for eksempel at tjekke bilens bremser og bremseevne, undersøge lysene på bilen, og andre dele af bilen skal undersøges.

Måske tænker du, hvorfor du skal investere i klargøring af bil til syn? Klargøring til syn kan have stor betydning for, om bilen går igennem uden fejl. Det gør det billigere for dig, fordi bilen går igennem syn første gang. Når bilen kommer til syn, ser man på, om bilen er sikker for bilisten og andre i trafikken, og om den forurener mere end almindeligt.

Klargøring til syn kan give dig store besparelser

Vi hjælper dig med alle de punkter, hvor bilen kan optimeres, så den bliver klar til syn. Synstjek af bil indebærer et tjek op på alle dele af bilen for at sikre os, at den lever op til de krav, som de vil have til syn.

Du er velkommen til at kontakte os og booke en tid, så vi kan få foretaget en synsklargøring af din bil. Her kan vi også tale om priser på klargøring til syn, og hvad din pris vil blive.

AUTOTEKNICOM

AutoTekniCom har stort fokus på at levere et ordentligt stykke arbejde til aftalt tid og pris. For os er dialog vigtig. Vi bestræber os derfor på altid at have en løbende og professionel dialog med vores kunder. Kontakt os gerne på telefon 20 46 50 61 og lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt oplysninger​

Værkstedet i Nørre Asmindrup

Skaverupvej 4, 4572 Nørre Asmindrup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 46 50 61

E-mail: info@autotekni.com

Åbningstider:

Mandag – Torsdag kl: 07.30 – 16.00
Fredag kl: 07.30 – 13.00
Lørdag – Søndag: Lukket

Værkstedet i Holbæk

Spånnebæk 19a, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 46 50 61

E-mail: info@autotekni.com

Åbningstider:
Mandag – Torsdag kl: 08.00 – 16.00
Fredag kl: 08.00 – 15.30
Lørdag – Søndag: Lukket