BRUG FOR HJÆLP? VI YDER TEKNISK SUPPORT

Vi tilegner os hele tiden viden, og vi er ikke bange for at dele ud af den.

Alle kan have brug for en sparringspartner, hvis en sag er vanskelig eller gået i hårdknude. Nogle gange er et friskt og nyt sæt øjne det eneste, der dur, for at kunne komme videre med en autoreparation. Vi sørger for, at du kan få afsluttet din ellers gode fejlfindings og reparationsproces.

STOR ERFARING, SOM DER KAN DELES UD AF

Vi har stor og mangeårig erfaring indenfor fejlfinding og teknisk support af andre værksteder. Vi er altså trænede i at tænke ud af boksen og vende tingene på hovedet. På den måde opdager vi altid de fejl og detaljer, som andre måske overser. Vi går systematisk til værks og finder selv de mindste problemer. Dette er som regel den eneste rigtige måde at finde de drilske detaljer.​

EN GOD INVESTERING

Det kan sparre dig rigtig mange værkstedstimer, som ikke kan faktureres til kunden, hvis du får kvalificeret hjælp til at komme videre med en sag, der er gået i stå. Det kan derfor være en rigtig god investering at spørge os til råds.

HVEM KAN VI HJÆLPE?

Det korte svar er: Alle. Om du har et mindre, mellemstort eller større autoværksted, så er vi i stand til at yde teknisk support.


Kontakt os gerne på telefon 20 46 50 61 og lad os tage en professionel snak – automekaniker til automekaniker – om, hvad vi kan hjælpe dig med.​

AUTOTEKNICOM

AutoTekniCom har stort fokus på at levere et ordentligt stykke arbejde til aftalt tid og pris. For os er dialog vigtig. Vi bestræber os derfor på altid at have en løbende og professionel dialog med vores kunder. Kontakt os gerne på telefon 20 46 50 61 og lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt oplysninger​

Værkstedet i Nørre Asmindrup

Skaverupvej 4, 4572 Nørre Asmindrup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 46 50 61

E-mail: info@autotekni.com

Åbningstider:

Mandag – Torsdag kl: 07.30 – 16.00
Fredag kl: 07.30 – 13.00
Lørdag – Søndag: Lukket

Værkstedet i Holbæk

Spånnebæk 19a, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 46 50 61

E-mail: info@autotekni.com

Åbningstider:
Mandag – Torsdag kl: 08.00 – 16.00
Fredag kl: 08.00 – 15.30
Lørdag – Søndag: Lukket