AUTOREPARATION I HOLBÆK OG NØRRE ASMINDRUP

PROFESSIONEL AUTOREPARATION

AutoTekniCom er et professionelt værksted, som har stor erfaring indenfor servicering og reparation af alle bilmærker. Som en del af vores autoreparation tilbyder vi fejlfinding, synsklargøring, service og eftersyn – og alt hvad dette måtte indebære. Vi sikrer dig altid høj kvalitet og sikkerhed udover det sædvanlige.

VI KLARER DET HELE

Du skal ikke til at køre flere steder hen for at få repareret din bil. Vi laver alle slags reparationer, service og former for vedligeholdelse. Dette gælder også bilens elektronik såsom gearkasse, motor, komfortanlæg. Desuden klarer vi pladearbejde i forbindelse med skade eller periodesyn.

Vores udstyr er altid det nyeste og bedste. Vi er nørder indenfor vores fag, og vi elsker det, vi laver. Dette gør også, at vi ofte er dem, som andre værksteder ringer til, hvis der er en opgave, som de har svært ved at håndtere. Vi tilegner os hele tiden viden, og vi er ikke bange for at dele ud af den. Vi gør simpelthen en dyd ud af, at være et af de førende autoværksteder i Danmark.

HVIS UHELDET SKULLE VÆRE UDE

ring til os. Vi forstår, hvor frustrerende det er at få en skade på bilen. Derfor sørger vi for at yde en hurtig og effektiv service. Er der tale om en bule i siden eller et mere omfattende problem, så garanterer vi, at du kan køre sikkert fra os. Vi sørger nemlig for at gøre din bil så god, som ny. Hvis det tager længere tid at reparere din bil, så tilbyder vi dig selvfølgelig en lånebil.

ET KVALITETSSTEMPEL

Vi er medlem af Hella Service Partner. Dette er en garanti for dig, som understreger, at vi er et autoværksted i topklasse. Dette indebærer, at vi altid servicerer din bil i overensstemmelse med fabrikantens krav, og at vi yder en tryg og fleksibel service. Som Hella Service Partner selv beskriver det, så er vi ”bare et bedre bilværksted”.
Kontakt os gerne på telefon 20 46 50 61 og lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

​AUTOTEKNICOM

SKAL DU BRUGE ET AUTOVÆRKSTED?

AUTOTEKNICOM

AutoTekniCom har stort fokus på at levere et ordentligt stykke arbejde til aftalt tid og pris. For os er dialog vigtig. Vi bestræber os derfor på altid at have en løbende og professionel dialog med vores kunder. Kontakt os gerne på telefon 20 46 50 61 og lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt oplysninger​

Værkstedet i Nørre Asmindrup

Skaverupvej 4, 4572 Nørre Asmindrup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 46 50 61

E-mail: info@autotekni.com

Åbningstider:

Mandag – Torsdag kl: 07.30 – 16.00
Fredag kl: 07.30 – 13.00
Lørdag – Søndag: Lukket

Værkstedet i Holbæk

Spånnebæk 19a, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 46 50 61

E-mail: info@autotekni.com

Åbningstider:
Mandag – Torsdag kl: 08.00 – 16.00
Fredag kl: 08.00 – 15.30
Lørdag – Søndag: Lukket