Olieskift på bil – alle bilmærker og hybridbiler​

Vi skifter motorolie og oliefilter med stor grundighed

​Trænger din bil til et olieskift? Så lad os ordne bilen for dig. Hos AutoTekniCom klarer vi alle former for store og små serviceeftersyn samt skift af motorolie og oliefilter på alle bilmærker, herunder hybridbiler.

Vores autoværksteder i Holbæk og Nørre Asmindrup ved Odsherred har fem dygtige mekanikere, der står klar til at tilse din bil. Vi sikrer altid grundighed og kvalitet samt en god dialog, når du sender bilen på vores værksted.

Vi udfører service efter bilfabrikanternes forskrifter

​Olieskift på bil sker typisk i forbindelse med et stort eller lille serviceeftersyn, men der kan være mange årsager til, at bilen ikke kommer til service.

Tommelfingerreglen er, at olie og filter skal udskiftes mindst en gang om året eller efter 15.000 km. Det fremgår af instruktionsbogen, hvor tit du bør skifte olie og filter på din bil. Vi vejleder dig gerne, hvis du ønsker det.

Vi er Hella Service Partner, og det er et kvalitetsstempel af vores værksteder. Det er din sikkerhed for, at vi udfører service efter bilfabrikantens forskrifter. Det betyder samtidig, at du beholder din eventuelle fabriksgaranti. Derudover har vi 3 års garanti på eventuelle reservedele.

Kontakt os for at bestille tid til olieskift på bil

​Hvad koster et olieskift? Det afhænger af flere ting. Du er velkommen til at kigge forbi eller ringe til os, hvis du har spørgsmål om din bil eller om vores priser. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for skift af motorolie og oliefilter på din bil. Du kan også bestille tid med det samme, og vi finder gerne en hurtig tid.

Kontakt os

AUTOTEKNICOM

AutoTekniCom har stort fokus på at levere et ordentligt stykke arbejde til aftalt tid og pris. For os er dialog vigtig. Vi bestræber os derfor på altid at have en løbende og professionel dialog med vores kunder. Kontakt os gerne på telefon 20 46 50 61 og lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt oplysninger​

Værkstedet i Nørre Asmindrup

Skaverupvej 4, 4572 Nørre Asmindrup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 46 50 61

E-mail: info@autotekni.com

Åbningstider:

Mandag – Torsdag kl: 07.30 – 16.00
Fredag kl: 07.30 – 13.00
Lørdag – Søndag: Lukket

Værkstedet i Holbæk

Spånnebæk 19a, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 46 50 61

E-mail: info@autotekni.com

Åbningstider:
Mandag – Torsdag kl: 08.00 – 16.00
Fredag kl: 08.00 – 15.30
Lørdag – Søndag: Lukket