FERIELUKKET

Vi holder ferielukket i Holbæk afdelingen i uge 28 o​g 29.​

I kan dog altid fange os på tlf.: 20 46 50 61

AUTOVÆRKSTED I HOLBÆK MED MODERNE UDSTYR

Trænger bilen til at komme på værksted? Så er du kommet til det rette sted.

Hos AutoTekniCom finder du et lokalt autoværksted i Holbæk, hvor vi kan varetage en professionel reparation af din bil. Du kan være sikker på at få udført en professionel reparation til den aftalte tid og pris, når du lader os arbejde på din bil.

Vi er specialister inden for moderne bilteknologi, og det betyder blandt andet, at vi kan diagnosticere og reparere alle slags biler for alle typer skader. Vi anvender kun moderne udstyr, og vi holder os løbende opdateret omkring de seneste nye tendenser i branchen.

HELLA SERVICE PARTNER

Vores autoværksted i Holbæk er Hella Service Partner, hvilket betyder, at vi er en del af en landsdækkende kæde af autoriserede mekanikere fordelt på over 300 autoværksteder i Danmark. Når vores værksted i Holbæk er Hella Service Partner, betyder det for dig, at du kan være sikker på, at vi reparerer og servicerer alle bilmærker efter fabrikanternes forskrifter. Derudover er du også garanteret, at vi anvender de bedste reservedele af højeste kvalitet.

Samtidig er du sikret op til tre års garanti på reservedelene, ligesom du også kan beholde bilens fabriksgaranti, hvis du vælger at få din bil til et serviceeftersyn hos os inden for garantiperioden.​

HVORNÅR SKAL DU BRUGE ET AUTORISERET BILVÆRKSTED?

Der er mange fordele ved at vælge et autoriseret værksted, især hvis din bil er ny, og du gerne vil beholde din fabriksgaranti.

Vi sørger for, at dokumentationen er i orden i tilfælde af garantisager, så du ikke risikerer at miste bilens garanti, når den har været til serviceeftersyn hos os.

Derudover bør du vælge et autoriseret værksted, hvis du vil være 100 % sikker på, at der ikke bliver anvendt dårlige eller brugte reservedele i din bil i forbindelse med en reparation, og hvis du samtidig vil være sikker på, at reparationen foretages fyldestgørende.

KONTAKT VORES AUTOVÆRKSTED I HOLBÆK ELLER KIG FORBI

Du er velkommen til at kontakte vores autoværksted i Holbæk på telefon 20 46 50 61 eller e-mail info@autotekni.com, hvis du ønsker at booke en tid, eller du kan komme forbi for en nærmere aftale.​

​AUTOTEKNICOM

SKAL DU BRUGE ET AUTOVÆRKSTED?

AUTOTEKNICOM

AutoTekniCom har stort fokus på at levere et ordentligt stykke arbejde til aftalt tid og pris. For os er dialog vigtig. Vi bestræber os derfor på altid at have en løbende og professionel dialog med vores kunder. Kontakt os gerne på telefon 20 46 50 61 og lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Kontakt oplysninger​

Værkstedet i Nørre Asmindrup

Skaverupvej 4, 4572 Nørre Asmindrup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 46 50 61

E-mail: info@autotekni.com

Åbningstider:

Mandag – Torsdag kl: 07.30 – 16.00
Fredag kl: 07.30 – 13.00
Lørdag – Søndag: Lukket

Værkstedet i Holbæk

Spånnebæk 19a, 4300 Holbæk

Klik her for rutevejledning

Telefon: 20 46 50 61

E-mail: info@autotekni.com

Åbningstider:
Mandag – Torsdag kl: 08.00 – 16.00
Fredag kl: 08.00 – 15.30
Lørdag – Søndag: Lukket