fall-img

Montering af dashcam udføret af professionelle mekanikere

Kunne du tænke dig at få monteret et dashcam i din bil, og leder du efter et værksted i nærheden af Holbæk eller Odsherred? Så er du kommet til det helt rette sted, for vi har værksteder i både Holbæk og Nørre Asmindrup.

Hos AutoTekniCom er vi blandt andet specialister inden for montering af dashcam, og vi har værksteder i henholdsvis Holbæk og Nørre Asmindrup.

Hvad er fordelene ved at få monteret et dashcam?

Der er en række fordele ved at få foretaget en montering af dashcam i bilen. Her kan for eksempel nævnes:

  • Du kan bruge kameraet som dokumentation i forbindelse med forsikringsskader

  • Du kan bruge kameraet som dokumentation i forbindelse med ulykker

  • Du kan bruge kameraet til at optage trafikken

  • Du kan bruge kameraet til at optage en video fra din kør-selv-ferie

  • Du kan bruge kameraet til parkeringsovervågning

Af disse årsager er der mange både privatpersoner og erhvervsdrivende, der vælger at få monteret et dashcam i deres bil, lastbil eller varebil.

Hvad er et dashcam?

Et dashcam er et lille videokamera, der bliver monteret bag enten dit bakspejl eller på bagruden. Det kan optage trafikken både foran bilen og bagved bilen, og det kan således være enormt værdifuldt i tilfælde af ulykker eller skader på bilen.

Har du brug for professionel hjælp til montering af dashcam?

Hvis du har brug for professionel hjælp til dashcam-montering, så står vi hos AutoTekniCom klar til at hjælpe dig. Vi har stor erfaring inden for monteringsarbejdet, og vi har værksteder i henholdsvis Holbæk og Nørre Asmindrup.

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på monteringsarbejdet, er du velkommen til at tage kontakt til os.