Montering af dashcam


Kunne du tænke dig at få en dashcam montering i din bil, og leder du efter et værksted i nærheden af Holbæk eller Odsherred? Så er du kommet til det helt rette sted, for vi har værksteder i både Holbæk og Nørre Asmindrup.

AutoTekniCom er et autoværksted, som blandt andet er specialister inden for montering af dashcam, og vi har værksteder i henholdsvis Holbæk og Nørre Asmindrup.

HVAD ER FORDELENE VED AT FÅ MONTERET ET DASHCAM?

Der er en række fordele ved at få foretaget en montering af dashcam i bilen. Her kan for eksempel nævnes:
  • Du kan bruge kameraet som dokumentation i forbindelse med forsikringsskader
  • Du kan bruge kameraet som dokumentation i forbindelse med ulykker
  • Du kan bruge kameraet til at optage trafikken
  • Du kan bruge kameraet til at optage en video fra din kør-selv-ferie
  • Du kan bruge kameraet til parkeringsovervågning
Af disse årsager er der mange både privatpersoner og erhvervsdrivende, der vælger at få monteret et dashcam i deres bil, lastbil eller varebil.

HVAD ER ET DASHCAM?

Et dashcam er et lille videokamera, der bliver monteret bag enten dit bakspejl eller på bagruden. Det kan optage trafikken både foran bilen og bagved bilen, og det kan således være enormt værdifuldt i tilfælde af ulykker eller skader på bilen.

HAR DU BRUG FOR PROFESSIONEL HJÆLP TIL MONTERING AF DASHCAM?

Hvis du har brug for professionel hjælp til dashcam-montering, så står vi hos AutoTekniCom klar til at hjælpe dig. Vi har stor erfaring inden for monteringsarbejdet, og vi har værksteder i henholdsvis Holbæk og Nørre Asmindrup. Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på monteringsarbejdet, er du velkommen til at tage kontakt til os.

HELLA SERVICE PARTNER

Hella Service Partner er en landsdækkende kæde med mere end 300 frie autoværksteder fordelt i hele Danmark. Vi er medlem af Hella Service Partner. Dette er en garanti for dig, som understreger, at vi er et autoværksted i topklasse. Dette indebærer, at vi altid servicerer din bil i overensstemmelse med fabrikantens krav, og at vi yder en tryg og fleksibel service.

Som Hella Service Partner selv beskriver det, så er vi ”bare et bedre bilværksted”.

AUTOTEKNICOM

AutoTekniCom har stort fokus på at levere et ordentligt stykke arbejde til aftalt tid og pris. For os er dialog vigtig. Vi bestræber os derfor på altid at have en løbende og professionel dialog med vores kunder. Kontakt os gerne på telefon 20 46 50 61 og lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Info

Værkstedet i Nørre Asmindrup
Skaverupvej 4
4572 Nørre Asmindrup

Se rutevejledning

Åbningstider:
Mandag – Torsdag kl: 07.30 – 16.00
Fredag kl: 07.30 – 13.00
Lørdag  – Søndag: Lukket

Telefon: +45 20 46 50 61
Email: info@autotekni.com
CVR nr: 31865212Værkstedet i Holbæk
Spånnebæk 19
4300 Holbæk
Se rutevejledning

Åbningstider:
Mandag – Torsdag kl: 08.00 – 16.00
Fredag kl: 08.00 – 15.30
Lørdag – Søndag: Lukket