REPARATION OG SERVICE PÅ ELBILER OG HYBRIDBILER


Har du en elbil eller en hybridbil, og er det blevet tid til at få foretaget et serviceeftersyn, eller skal bilen til reparation? Leder du efter en dygtig mekaniker i nærheden af Holbæk eller Odsherred, der kan udføre arbejdet? Så er du meget velkommen til at tage kontakt til os hos AutoTekniCom. Vi har både værksteder i Holbæk og Nørre Asmindrup, og du er velkommen til at komme forbi.

MANGE ÅRS ERFARING MED ELBILER OG HYBRIDBILER

Vi var det første frie autoværksted med certificering ’el- og hybridtekniker’ i Danmark, og vi kan nu derfor også tilbyde service, fejlfinding og reparation på elbiler og hybridbiler.

Vi har kompetencerne og ikke mindst erfaringen til at hjælpe dig, hvis du har en elbil eller en hybridbil, der enten skal til en reparation eller til et serviceeftersyn.

SERVICE PÅ ELBILER OG HYBRIDBILER

Der er stor forskel på at have en elbil eller en hybridbil i forhold til at have en dieselbil eller en benzinbil. Det gør sig gældende på mange forskellige måder, og det gælder i særdeleshed også i forhold til selve serviceeftersynet. Derfor er det vigtigt, at et service på elbil eller hybridbil bliver udført af en mekaniker, der har erfaring med og viden om elbiler og hybridbiler.

På en elbil skal der for eksempel ikke foretages olieskift, udskiftning af tændrør eller udskiftning af brændstoffilter. Til gengæld skal særligt ladestik og batteri have foretaget et eftersyn. For hybridbiler skal der foretages et større serviceeftersyn, fordi en hybridbil netop både har en traditionel motor og et batteri.

KONTAKT OS OG HØR MERE ELLER BOOK EN TID TIL ET SERVICEEFTERSYN

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad et serviceeftersyn af din hybridbil eller elbil indebærer, eller kunne du tænke dig at booke en tid hos en af vores afdelinger i enten Holbæk eller Nørre Asmindrup, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

HELLA SERVICE PARTNER

Hella Service Partner er en landsdækkende kæde med mere end 300 frie autoværksteder fordelt i hele Danmark. Vi er medlem af Hella Service Partner. Dette er en garanti for dig, som understreger, at vi er et autoværksted i topklasse. Dette indebærer, at vi altid servicerer din bil i overensstemmelse med fabrikantens krav, og at vi yder en tryg og fleksibel service.

Som Hella Service Partner selv beskriver det, så er vi ”bare et bedre bilværksted”.

AUTOTEKNICOM

AutoTekniCom har stort fokus på at levere et ordentligt stykke arbejde til aftalt tid og pris. For os er dialog vigtig. Vi bestræber os derfor på altid at have en løbende og professionel dialog med vores kunder. Kontakt os gerne på telefon 20 46 50 61 og lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Info

Værkstedet i Nørre Asmindrup
Skaverupvej 4
4572 Nørre Asmindrup

Se rutevejledning

Åbningstider:
Mandag – Torsdag kl: 07.30 – 16.00
Fredag kl: 07.30 – 13.00
Lørdag  – Søndag: Lukket

Telefon: +45 20 46 50 61
Email: info@autotekni.com
CVR nr: 31865212Værkstedet i Holbæk
Spånnebæk 19
4300 Holbæk
Se rutevejledning

Åbningstider:
Mandag – Torsdag kl: 08.00 – 16.00
Fredag kl: 08.00 – 15.30
Lørdag – Søndag: Lukket