fall-img

Teknisk undervisning

Steen fra AutoTekniCom debuterede som faglærer i 1998 og har undervist lige siden. Med en pædagogisk uddannelse som baggrund bruges der moderne pædagogiske teknikker og begreber i undervisningen. Dette gør, at den tekniske undervisning bliver så letforståelig som muligt, samtidig med at alle fakta og informationer er korrekte og detaljerede.

Kursistens mål er vores mål, og derfor tilrettelægges alt undervisning til den enkelte kursist, så alle får mest mulig ud af undervisningen.

Steen er selv automekaniker og forstår derfor kursistens problemstillinger og spørgsmål, da han selv har stået i de samme situationer. Derfor kan Steen med lethed gøre undervisningen nærværende, autentisk og interessant.

Steen er lidt af en ”auto-nørd” og har arbejdet med fejlfinding, autoreparation og automekanik siden sin svendeprøve tilbage i 1987. Det er altså blevet til rigtig mange år som problemknuser og vejleder hos blandt andet Volkswagen og Ford – både hos forhandlere og i tekniske afdelinger hos importøren. Fagligt er Steen godt klædt på og kan hurtigt omstille sig fra det ene tekniske system til det andet.

Ring til os på 20 46 50 61 og tag en snak med os om din næste tekniske undervisningssession. Eller find vores informationer på kontakt siden.