fall-img

Trailer-service: Få foretaget et serviceeftersyn af din trailer

Har du en trailer, som du ofte kører rundt med, så kan det være en rigtig god ide at få foretaget trailer-service, og det kan vi hos AutoTekniCom hjælpe dig med. Vi er et autoværksted med mange års erfaring og brede kompetencer, og vi sikrer os gerne, at din trailer fungerer, som den skal.


Vi har værksteder i henholdsvis Holbæk og Nørre Asmindrup nær Odsherred, så kommer du fra de omkringliggende områder, kan du med fordel trille din bil og trailer en tur forbi vores værksted.

Regelmæssig trailer-service er nødvendig for sikkerheden

Et serviceeftersyn er ikke kun noget, som du bør få udført på din bil. Det er lige så vigtigt, at du får foretaget trailer-service. En trailer er blandt andet udstyret med bremsesystem, lygter, hjullejer og el-system, der skal fungere.

Selvom du ikke bruger din trailer ret ofte, så vil der alligevel kunne opstå forskellige fejl eller skader, og det er således lige så vigtigt, at du får den tjekket efter, så den er klar, til når det så endelig er blevet tid til at bruge den. Det er vigtigt, både for din egen sikkerhed, men i høj grad også for dine medtrafikanters sikkerhed.

Er det blevet tid til at få efterset din trailer? Tag kontakt til os

Hvis det er blevet tid til at få foretaget et serviceeftersyn af din trailer, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os hos AutoTekniCom.

Vi har værksteder i både Holbæk og Nørre Asmindrup, og vi kan eventuelt kombinere din bilservice med trailer-service, hvis det alligevel er ved at være tid til at få foretaget et serviceeftersyn af din bil.